Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

Idézetek róla

„Jonathan a film hiányzó középpontja. Ahogy először találkoztunk vele, olyan volt, mintha mindig Finbarnak készült volna. Megvolt benne az a mámorító keveréke az ifjúságnak, szenvedélynek és sebezhetőségnek.”
/David Collins, a “The Disappearance of Finbar” producecre/

„Találtam valakit, aki eljátssza Collin gyilkosát. Jonathan Rees-Myers (így!!!) County Corkból, aki kétségtelenül úgy néz ki, mint egy fiatal Tom Cruise. A szereplőválogatásra aggasztó magabiztossággal jött. Nyilvánvalóan tehetséges.”
/Neil Jordan rendező “Michael Collins” filmnaplójából/

„Zseniálisan képes megragadni a sebezhetőséget, az összezavarodott érzelmeket és a számítást egyetlen kifejezésben.”
/Spin című magazin a „Velvet Goldmine”-on/

„Argenton kívül a film jellemeiből legkiemelkedőbb Everett - kiváló, mint egy zsémbes, drogfüggő homoszexuális - és Rhys Meyers - erősen sértett - mint az ő veszélyes, csalódott partnere”
/Variety a „B Monkey”-n/

„Jonathan Rhys Meyers a labdarúgóedzőt játssza. Emlékszem, találkoztam vele a haverom, Phillip lakásán , mielőtt megjelent a „Velvet Goldmine”-ban. Philipp megléehetősen tiszteletelnül ezt modnta:  „Jó ilyen embereket megismerni, mint te – jó felmérés a következő szerepemre.”
Nagyon jó a filmben, sokkal jobb mint  bowie utánzatként. Ő tipikusan egy nagyon csinos srác, olyan ajkakkal, amiken szívesen elidőznék, mint szőlőszem…”

/Sunday Express – „Bend it like Beckham”-ről/

„Az a legelső kérdés, amit mindig feltesznek nekem: „Milyen volt smárolni Jonathan Rhys Meyers-zel, te mázlista!?” Mit is mondhatnék erre? Jól csókol. Fantasztikus ajkak. Voltaképp elég kínos volt. Mikor első alkalommal volt a csókolózós jelenetünk, ténylegesen elfelejtettem a szövegem, annyira belemerültem. Néma csend volt, én meg körbe néztem, hogy miért ennyire csöndes, aztán észbe kaptam „Oh, én jövök, ugye?”
/Parminder Nagra/

„A sokoldalú Jonathan Rhys Meyers feldobta a dolgokat, mint az alattomos, élvhajhász II. Fülöp francia király. Henry szeretőjének, Alais-nek a bátyját alakítja, akit Yuliya Vysotskaya igazán csábítóan játszott.”

/Washington Post „Lion on winter”-ről/

"Nos, nagyon bejött a Csavard be, mint Beckhamben és a Match Pointban, ami két nagyon különböző szerep. És azután, mikor találkoztam vele, úgy éreztem, hogy van ez a fiatalos - nem gyerekes - ártatlansága és energiája, és amolyan igazi érzéke ahhoz, hogyan csináljon bizonyos dolgokat. És megvolt a jó szemlélete az életről, amiről úgy gondoltam, hogy pont az, ami Hogghoz kell. És persze a két film miatt már tudtam, hogy nagyon jól színészkedik. És azt hiszem, még láttam egy pár másik dologban is. Szóval a lényeg, hogy úgy gondoltam, hogy nagyszerű. De az alaptermészete is nagyon megfelelt. És még mindig úgy hiszem, hogy igazam volt. Van egyfajta olyan... magával ragadó áradata. És, tudjátok, a díszlet körül járkál folyton. Szeret állandóan dolgozni, értitek? Annyi energia van benne! És pont annyi idős, ismeri Angliát, és ismeri az ilyen típusú embereket."
 /Roger Spottiswoode, a "Children of Huang Shi" rendezője/


 

 


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen