Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 


Idézetek tőle

„A színjátszás a legkönnyebb munka a világon. Csak mondod a szöveged.”
 
„Anyám azt mondta, mikor négy éves voltam, hogy sztár vagyok. Ez nekem elég volt.”
 
„Felmentem Dublinba és találkoztam Neillel a Davenport Hotelnél. Ültem az előcsarnokban és vártam a meghallgatásra. Mindig emlékezni fogok a szőnyegre, arra a szép, királykék-szőnyeg, amire lenéztem, amíg vártam.”
 
„A színészeknek minden annyira testi. Hiszen alapvetően te magad vagy a termék. A színjátszás legkeményebb része rájönni, hogy mindez nem számít. Meg fogom próbálni nem túl komolyan venni ezt, mert ha azt tenném, csak tönkremennék.”
 
„Valaki egyszer azt mondta nekem: Jonny, te vagy söpörni fogod az utcákat, vagy birtokolni azokat.”
 
„Jéééjzus, be voltam baszva. Nem ittam 12 éves koromig, de utána…”

„Ha ezer farkam lenne sem dugnám bele Britneybe!”

„A Velvet Goldmine miatt mindig elég buzisnak és homoszexuálisnak tűntem. Ewan utálta az egészet, gyűlölt buzit játszani. Nagyon kényes a szexuális identitására.”

„Megesik, hogy lányokkal beszélgetek és előjön a kérdés: ’Meleg vagy, vagy hetero?’. Erre én csak rájuk kacsintok és elmosolyodok.”

„A Hiúságok Vására csodálatos volt összevetve a Nagy Sándor, a hódítóval, ami homlokegyenest az ellenkezője volt. Nem mintha nem lettem volna megelégedve a Nagy Sándorral, csak elpocsékoltam egy csomó időt. Baszott sok dolgot csinálhattam volna helyette. El kellett volna utasítanom, és azt mondanom: ’Ha csak nem Hephaistion leszek, ki van zárva.’  Szeretem Jaredet, de Hephaistionként túl ábrándozó. Nem bántan meg, de nem éppen karrierem csúcsa.”

„A siker jele, ha jól érzed magad a bőrödbe, mikor besétálsz egy szobába és nem aggodalmaskodsz.”
 
„Lassan eljutok arra a szintre, hogy nem érdekel mit gondolnak rólam az emberek. Csak az számít, mit gondolnak a szeretteim. Harmincegy filmet csináltam nyolc év alatt, dolgoztam néhány kiváló rendezővel, és nem érdekel, hogy ez egyeseknek tetszik-e vagy sem. Nem csak magamért csinálom… - Csak nem szart adok.”
 
„Sosem tanultam iskolákban színészkedni, és soha nem is fogok. Én azoktól tanulok, akik a szakmában vannak. Így nem tűnik úgy, mintha állandóan dolgoznék. És az ismeretlen mindig izgalmas.”
 
„Azt hiszem, igazán szeretnék olyan ember lenni, akit arról ismernek, hogy egy rendes pasas.”

„Mindannyian nagyon jó zenészek, és mind remek srácok. Én biztos részeg vagyok…” (testvéreiről)
 
„Bekerülsz egy filmbe, és az emberek máris kinyalják a seggedet, és senki nem mondja meg neked, mikor válsz seggfejjé. Biztos vagyok benne, hogy bárki, aki Tom Cruise-zal dolgozik, megfordulna, és azt mondaná: ’Tom, ezt ne csináld többé, mert faszfej vagy!’ Igazából, szerintem lehet, hogy nagyon bejönne neki.”
 
„Kisebbnek éreztem magam, mint mikor 13 voltam. Emlékszem, kiszálltunk a limóból Tonyval és Christian Bale-lel, és elsétáltunk fotósok előtt, akik mind kiáltoztak, hogy ’Hé, Tony, nézz ide!’ vagy ’Hé, Christian, ide!’, és én csak mentem előre, mivel senkinek még csak elképzelése sem volt arról, ki vagyok én. Szörnyű élmény volt.” 1998-as Cannes-i Filmfesztivál
 
„Egyszer fent, máskor lent, de fontos, hogy emlékezz, hogy a saját csodálatos utazásodon vagy, és ha már egyszer azon jársz, át kell látnod, levonni a következtetéseket, és megpróbálni sosem félni attól, hogy megtegyél valamit, hiszen legrosszabb esetben mi történhet?”
 
„A legtöbb férfival ellentétben, én nem teszek különbséget férfi és női szépség közt. A szépség, az szépség.”
 
„Szerintem fontos, hogy közel maradj a gyökereidhez, légy hű és őszinte önmagadhoz. Én nem akarom megjátszani magam Hollywoodban, tettetni, hogy más vagyok. Továbbra is szenvedek a bizonytalanságtól, és ez a helyzet csak ronthat rajta.”
 
„A hangsúly sokszor van azon a tényen, hogy a külsőm lehetett a kulcs a sikeremhez, de ahogy én látom, a kinézet kétélű penge. Beskatulyáznak miatta.”
 
„El sem tudom képzelni, miben lennék jó, ha az nem a színészet volna. Én lennék a világ legrosszabb pincére, szar kőműves, borzasztó bankár… Nem, az egyetlen hely, ahol egy ilyen balfaszt alkalmaznak, az a színészet.”
 
„Van bennem valami, gondolom, valami sötétség. Az a végzetem, hogy köcsögöket játsszak.”
 
„Úgy terveztem, hogy ennyi idős koromra komolyabb szerepek szélesebb választéka verseng majd előttem, de a kisfiús kinézetem ebben akadályoz. A női közönség nem igazán dől be a fiatal csinifiúknak, hajlamosak rá, hogy jobban megigézze őket a keménység és tapasztalat, amit a kor hoz. Nem vagy többé az a pelyhes képű húszas, keresztülmentél sok mindenen, elkövetted a hibáidat – most már az az ember vagy, akivé az életutad és a tapasztalataid tettek. Úgy értem, Ha Bilbo és Aragorn közt kell választani, szerinted ki kapja a lányt? „
 
„Én mindig, hogy is mondjam, olyan sötét, heves, szélsőséges karaktereket játszottam. Mindemellett, nem vagyok benne biztos, hogy az embereknek bejönne, ha olyan… szar, szemét, szemét, szar, baszd meg - baszd meg, rettenetesen érzelgős Hugh Grant féle srácot játszanék. „
 
„Gyerekkoromban rengetegszer visszautasítottak. És mikor elutasítanak, nem tudod elfogadni a szeretetet, és egy idő után adni sem. Persze, én választottam egy olyan szakmát, ahol ilyen sok a visszautasítás, ahol visszautasítottak. „
 
„Feltételezem, van némi vonzerőm, de ettől még semmiképp nem képzelem magam szex-szimbólumnak. Úgy értem, sosem küldtem alsógatyát vagy ilyenek…”  
 
„Valaki felajánl egy csomó pénzt neked, mikor 17 vagy, hogy szerepelj egy filmben. Mit mondanál? ’Nem, köszi, inkább csak maradok itt és lógok a haverokkal!’ Ez egy kiút volt a nyomorból, nagyon szegény gyerek voltam. Hogy hirtelen nagy pénzösszeghez juthatok az inkább ilyen: ’Komolyan? MEGCSINÁLOM! Miért ne?’”
 
„Habár szerepeltem ezekben a filmekben, én nem érzem magam híresnek.”

„Olvasgatok, zenélek, lejárok a kocsmába, csak a szokásos dolgok. sosem voltam jó az ilyen gondolkozós, relaxációs dolgokban. Rakjatok egy lebegőkamrába* és én még ott is eljutok oda, hogy idegeskedem.”
*fordítói megjegyzés: relaxációs kamra

„Még mindig csak azt fogadom el, amit felajánlanak! A színészek száma korlátozott, szóval a nap végére biztosítanunk kell a megélhetést, és ha csak egy felajánlásod van, akkor azt fogadod el. Pillanatnyilag az 'ismert vagy és jó úton haladsz' és a 'befutottál' között lebegek. Néha ez a munka egy pattanás a fenekeden, de a napot szerencsés pasiként fejezem be.”
 
„Sosem akarok színésznővel randizni. A mi szakmánkban lévő emberrel nagyon nehéz együtt élni. És mindig ott van az az ego dolog, és a bizonytalanság. ide nekem egy két lábon a földön álló csajt!”
 
„Egyik reggel nem fésülködtem, és néhány nappal később ez a frizura magazin azt írta, hogy 'tökélyre belőtt'... Mintha tényleg!”
 
„Nincs igazán sok ruhám. Talán ha négy farmerom van, hat pólóm és két ingem. Az egyetlen dolog, amire pénzt költök azok a CD-k és a sör.”
 
„Mit is jelent az, hogy 'jól néz ki'? Ismerek néhány embert, aki úgy gondolja néhány másik emberről, hogy azok jól néznek ki, akikről én viszont nem gondolom ezt. Minden azon múlik, hogy ki nézi.”
 
„Ez nem a pénzről, hírnévről vagy arról szól, hogy az emberek ismernek. Nem is arról, hogy szórakozol és boldog vagy. Arról szól, hogy elérsz véghezviszel valami brilliánsat, csinálsz valamit, ami brilliáns mások számára. Magaddal mindig elégedetlen leszel, de ha valaki azzal jön hozzám, hogy ez egy brilliáns rész volt, és igazán, tényleg sikerült megfognom. Na az a lényeg.”
 
„Van egy farmom Corkban, igazán gyönyörű. Imádom a lovakat. Viszont nem szeretem a teheneket. Nem lehet őket felnyergelni.”
 
„Mindenki úgy gondolja, úgy nézek ki mint egy kibaszott drogos, de sosem drogoztam életemben. Bár, megittam múlt éjjel egy üveg whiskyt... És egyet tegnapelőtt is...”
 
„Hadilábon állok a szerelem elfogadásával. Nem bízok azokban, akik adják.”
 
"A sorozat becsmérlői elfelejtettek számba venni a történelem egy kikerülhetetlen tényállását: Henriknek hat felesége volt és megannyi szeretője. És Elizabeth Taylornak nyolc férje, és ez a 20. századi Hollywood, nem a 16. századi Anglia. Néha úgy gondolom, hogy az emberek szimplán prűdök.”

 

"Minden férfi különbözik. És nem mindannyian vagyunk rosszak."

A vonzerejéről:
"Meg tudom nyitni, mint a csapvizet. Még ha nem is érzem magam túl jól, össze tudok kaparni némi vonzerőt magamban. De nem mindig jön be."

"Inkább nézek ki rocksztárnak, mint egy komoly színésznek. De ha komoly színésznek néznék ki, kurvára senki nem alkalmazna."

Egy interjúból Japánban:
"Khm, a mottóm... el fog múlni... minden elmúlik. Szóval mikor... mikor jól érzed magad, akkor tisztában vagy vele, hogy el fog múlni. Ha rosszul érzed magad, akkor tudod, hogy később jobban leszel. Szóval úgy gondolom, hogy... valószínűleg el fog múlni... légy erős."

"Mikor elküldték nekem a forgatókönyvet, és azt mondták, azt akarják, hogy eljátszam VIII. Henriket, azt mondtam, hogy nevetséges. A koncepció, hogy én el tudom játszani VIII. Henriket, nevetséges volt. Azután megértettem, hogy mit kértek tőlem. Egy sokkal fiatalabb generációnak kívánták eladni a történelmet."

"A Tudorokban csak úgy kábé 22 emberrel feküdtem le. Ami nem olyan sok, mert ha mondjuk egy szombat este kint jársz Londonban, és megkérdezel pár helyes pasit vagy dögös csajt, aki a klubban álldogál, hogy 'Hány emberrel feküdtél le idén?', arra az a válasz, hogy 'Hát, úgy 50-el'. Szóval nem is olyan sok
.
"

"Mindig az jut eszembe, hogy eljön az a pillanat, amikor az emberek azt fogják gondolni, hogy szar vagyok abban, amit csinálok. Szerintem egyszercsak rá fognak jönni, hogy szar vagyok. Mindenkinek van ilyen érzése, nem?"


 

 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!