Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

A jövedelem biztonság

 

Írta: Ingo Mocek

Fordította: Nola

Neon, 2007. Február

 

 

Mr Rhys Meyers, nem sokkal azután, hogy megkötötte a reklám szerződését a Versace-kal, aláírta a Boss-szal is. Hamarosan a „Hugo” reklámarca lesz. Ön nem egy színész?

De igen, Miért?

 

Nem fél tőle, hogy a modell munkáira jobban felfigyelnek, mint a filmjeire, például a „Match Point”-ra vagy a „Velvet Goldmine”-ra?

Egy csomó mindentől félek. Édesanyám mindig azt mondta, hogy „A jó és balszerencse két kutya, amik folyton egymás nyomában járnak”.

 

És ez mit jelent?

Mikor megpillantod az egyiket, a másik sincsen messze. Egy jó reklámszerződés pénzt hoz a házhoz. A szerencse-kutya megcsóválta a farkát – Vauu! És itt a másik kutya közbeszól: „Vigyázz, a filmjeid tovatűnnek”. De ez nem igaz. Most forgattuk le a „Tudors”-t, az „August Rush”-t hamarosan vetítik a mozikban. Jelen pillanatban nem kell aggódnia értem. Azért kösz;)

 

Nos, akkor hát mitől fél?

Nem vagyok a leghíresebb színész, sosem leszek benne a 10 legjobban megfizetettbe sem. De 33 filmben játszottam az elmúlt 12 évben, ezekből igen jól megélhetek. Minden film után ott a kétely, hogy talán nem jön semmi új.  Ez van. És hogy mi lesz ezután? Én csak színészetet tanultam, ami egyenlő az önismerettel. Tehát mi lesz a nyugdíjammal?

 

Tehát elfogadsz minden ajánlatot, mert félsz, hogy nem jön újabb? Ez úgy hangzik, mintha focista lennél.

Akkor forgasd a szénát, amikor a nap ragyog.

 

Az elmúlt években forgattál Tom Cruise-zal és Woody Allennel.  Ilyen hamar vége lett volna?

Mint mondtam, jelen pillanatban jól megy a szekér, de hogy mindig így lesz, arra nincs biztosíték.

 

Nyugdíj elrendezés?

Én a hozzáállásról beszélek.  Mostanában nem annyira érzem úgy, hogy szemfényvesztő vagyok, de öt évvel ezelőtt még féltem tőle, hogy egyszer rajtakap valaki azon, hogyha hibázok és hirtelen midnek úgy fogja látni, hogy:  „Hé, ez egy pancser. Nem tudja megcsinálni!”. Még mindig bennem van ez az érzés, mikor autogramot osztogatok.  Gyakran elgondolkozom rajta, vajon tényleg szeretnek e. Nem dobják e el a kártyáimat a hátam mögött? De ez a pálya olyan, amilyen. Egyik nap pokolian nagy a népszerűséged, másnap egy krapek végigkerget a falun. Tom Cruise karrierje megtanította velem ezt. Sokat tanultam tőle.

 

Még mit?

Hogy ügyelned kell az imidzsedre színjátszás során és a magánéletedben egyaránt. Úgy gondolom Cruise nagyon odafigyelt erre.

 

De a csillaga leáldozóban van, mivel az egész világ úgy gondolja hogy megőrült. Más a magánéletben?

Honnan tudhatnám azt?

 

Együtt dolgozott vele.

A „Mission Impossible III.” forgatása alatt össze voltunk zárva két hónapig… De nem hiszem, hogy tíz percnél többet beszéltünk volna.

 

Nem nyűjt magának a neve és a kinézete egy féle biztonságot, amire számíthat?

Nem.

 

Nem?

Nem.

 

Miért nem?

Ez olyan, mint amikor valaki bankban dolgozik, és azt hiszi, ő sosem mehet csődbe. Minden oka megvan rá, hogy biztonságban érezze magát. Egy bankban dolgozik.

Aztán „zsupsz”. A munkának annyi. Látja, nem számíthat semmire.

Egyébként mit ért azon hogy „A kinézete”

 

Nos…

Fogalmam sincs róla, hogy néhány ember – beleértve a férfiakat – úgy gondolják, hogy jól nézek ki. Szerintem Jude Low egy helyes srác. Én nem. De tudom, hogy a filmiparban minden a szexisség körül forog. Ezért adom a legjobbat, amint a kamera forog.

 

Mit csinálna most, ha nem volna színész?

Vízvezeték szerelő lennék Cork-ban, még mindig próbálkoznék, hátha kapok egy reklámszerepet egy leves reklámban… Nem tudom. Szegény családból származom, Édesanyám egyedülálló anya volt. Szegények voltunk. Elég nehéz gyerekkorom volt, de kinek nem.

 

Kirúgták az iskolából…

Így csomó időm volt billiárdozni. És itt fedeztek fel engem, mikor 15 voltam. Csak a színészet érdekelt, abban az időben a pénz miatt. Hirtelen ez volt az egyetlen legális útja annak, hogy ne éhezzek. Maga nem tudja elképzelni, hogy mit jelent az egy gyereknek, hogy éhes, és nincs mit enni, és milyen egy alkoholista anyával.

 

Meséljen róla.

Amit abból az időből tanultam: … olyan fájdalmas tud lenni, mint a szomorúság, és az öröm. Ha tudná mit jelent ez, nem gondolná, hogy az én modellként vállalt munkáim a probléma kategóriába tartoznak. Ahogy a parfümöt reklámozó társaság is mondja „ Hello, kedves vevő! Ez csak egy illat, a lényeg te magad vagy. Vetkőzd le a félelmeid, és légy önmagad!” Ebből jött a mottó is, ami nekem számít.

 

Mottó, vagy jelmondat?

Jelmondat, miért?

 

Könnyebb megszabadulni a félelmeitől úgy, hogy színész, és nincs egy főnöke, aki akkor gyötri, amikor épp sehova nem tud menni ebben a nyavalyás Univerzumban, amit abban a pillanatban rettentően utál.

Ez nem így van. Éppen annyi félelmem van, mint bárki másnak, épp csak nem engedem, hogy eluralkodjon rajtam. Ők ott épp olyanok, mint a többiek. Mint bárki más. Mint az az érzés, mikor állsz a reptéren, és tudod, hogy akármelyik pillanatban akár felrobbanhatna egy bomba.

Ez csak paranoia, vagy tényleg így érzi?

Nem tudom. Azt tudom, hogy a feszültség sé a stressz a saját pszichénkből jön. Mindenkinek vannak igényei, és vágyai. Mint fiatal férfi, maga is azt kérdezi magától „Kit fogok feleségül venni? Hol és mennyit fogok keresni? Mindig a megfelelő dolgot mondom?” Ez emberi tulajdonság. Mindenki meg akar felelni az elvárásoknak.

 

És mi a gond ezzel?

Aki hagyja, hogy az életét az attól való félelem irányítsa, hogy mások mit gondolnak róla, az gondoljon bele. Senki más véleménye nem lehet olyan lesújtó, mint a sajátod. Csak így lehetsz igazán boldog. Egyetlen módját ismerem annak, hogy el lehet csábítani egy nőt: El kell játszani, hogy egyáltalán nem érdekel téged, az egyetlen ami fontos számodra, az te magad vagy. El kell hitetni vele, hogy nem izgat felmegy e hozzád, vagy sem.

 

Az a hír járja, hogy több amerikai színésznővel is volt futó kalandja, de most egy tanulóval, Reena Hammer-rel jár. Nem kedveli a sztárokat?

Csak egy ripacsot bírok elviselni a közelemben és az én magam vagyok. Azon felül, a színésznők sokkal jobban mutatnak a vásznon, mint valójában. Mikor először láttam Angelina Jolie-t élőben, igazán kiábrándító volt. Azén barátnőm intelligens és gyönyörű. Félig indiai, félig holland. Miért választanék egy Los Angelesi plasztik szépséget, ebből a ronda városból, ahol az emberek kimerültek, őt is beleértve? Nem nézek olyan pornót, amiben az egyik színész ruhában marad.

 

Csak tanácsokat osztogat az olvasóknak, hogy csábítsanak el egy nőt.  Van valami tippje, mit csinál egy jó színész?

Keményen dolgozik, és ad a kinézetére. Ez a munkával jár. Különösen, amikor fiatal vagy, a külsőd az egyetlen, ami esélyt ad. Mindenki, aki mást mond, őrült. Meg van az oka, miért van Brad Pitt benne azokban a filmekben, amikben. Ha Brad Pitt, nem nézne ki úgy mint Brad Pitt, senki nem tudna róla semmit.

 

És mit ajánl azoknak, akik nem úgy néznek ki, mint Brad Pitt?

Először is nem tanácsolok semmit. Azt mondom: „Bravo”. De komolyan. A saját szerencséd legfőbb akadályozója te magad vagy. A félelem, hogy a többek nem kedvelnek. Dolgozz keményen, szeresd önmagad, játssz a körülötted lévő szépséggel, és boldog leszel!

 

 

 

 

 


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl