Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

  

Jonathan Rhys Meyers meghódítja a világot

 

Írta: Shawna Malcom
Fordította: Lexine
Cosmopolitan, Cosmo Men Special, 2007 November

 

A magabiztossága, szemtelen humora és oltári külsője tökéletessé teszi Jhonny-t (ő mondta, hogy szólítsuk így) a Cosmo Men címlapjára. 

Mikor találkozik Jonathannal, mellbe vágja, hogy milyen fesztelenül viselkedik… ahogy a személyes terébe lép egyfajta provokatív, már-már zavarba ejtő módon – sőt csóktávolságba kerül -, majd hirtelen hátrébb lép… annak ellenére, hogy még soha nem találkozott vele azelőtt, és azért van ott, hogy a munkáját végezze. A vonzó kisugárzása, ír kiejtése, érzéki ajkai és nyílt, kék szemei olyan mámorító hatásúak, mint ledönteni három pint Guinness-t egymás után. 

Hol is voltunk? Oh, igen… a Cosmo-s interjújára egy bérelt Beverly Hills-i házban, ahol a fotózása zajlik, Jonathan minden egyes porcikájában igazi elegáns sztárnak néz ki egy fekete Gucci bőrdzsekiben, tengerészkék nadrágjában és persze fekete csizmában. De a csillogó élet az utolsó, amit a 30 éves férfi valaha is várt egy munkásosztálybeli, egyedülálló nő fiaként. 16 éves korában kicsapták az iskolából, és soha be sem tette a lábát színiiskolába. Egy biliárdszalon előterében lófrálva néhány ügynök felfigyelt rá, eldöntötte, hogy elmegy egy válogatásra, majd a következő évben feltűnt az első filmjében: az A Man of No Importance-ban (A színészi adottságáról azt mondta: „Nem egy agy műtét. Elképzeled a karaktert, és olyan természetesen játszod el, ahogy csak tudod”) 

Úgy tűnik, hogy ez a módszer ragyogóan működik. Az 1998-as Velvet Goldmine-ban egy igéző rocksztárt alakít, és később egy lelkes fociedzőt a ’Csavard be, mint Beckhamben’ (Bend It Like Beckham). Majd 2005-ben felforrósította a filmvásznat Scarlett Johanssonal a Match Pointban, és egy évvel később kiérdemelte a Golden Globe díjat a Rock and Roll királyának alakításáért, az Elvis című minisorozatban. Közben folytatta a férfias imidzsének megszilárdítását, vonzerejének kiaknázását: modellkedett Versace-nak, valamint a férfias illat, a Hugo Boss által született Hugo reklámarca volt. 

Jonathan hamarosan nyilvános elismerést gyűjtött be egy másik királyi szerepéért (a fiatal, szoknyapecér VIII. Henrik), a Showtime Emmy-jelölt drámájáért, A The Tudors című sorozatban, és egy karizmatikus zenészként kimutatja romantikus oldalát is, akinek Keri Russel karaktere a szerelme, az ebben a hónapban bemutatandó August Rushban. 

Hallgassák odaadó figyelemmel, amint a nőtlen színész őszintén feltár önök előtt minden olyan információt, amelyre epekedve várják a választ. 

Közel 30 projektet vittél véghez az elmúlt 10 évben. Mi hajt?

Ha szegénységben nősz fel, az elég motiváció. Ha nélkülözésben kell felnőnöd, az olyan: „Nem utasíthatsz vissza pénzt! Azzal csomó dolgot vásárolhatsz! 

Mi a legnehezebb a színészi életben?

A meghallgatás. Mikor nem kapsz meg egy szerepet, és összedől benned egy világ, az borzalom. Szörnyen kiábrándító azt hallani az emberektől: „Nem téged keresünk. Nem személyes, de…”. Nem. Az személyes. 

Milyen érzés szexszimbólumnak lenni?

Jobban szeretem, ha az emberek azt gondolják, hogy szexi vagyok, mint ha nem! Legyünk őszinték: Ha a filmiparban dolgozol, és azt gondolod, hogy a testfelépítésed nem fogja meghatározni a játékod egyes részeit, akkor a rossz játékba csöppentél. Ez show-biznisz.

 Nehéz, hogy ilyen védtelen a magánéleted?

Nem. Manapság nincsenek olyan sokan, akik nagyon titkolóznak. Nézd csak meg a MySpace-t. Az emberek teljes mértékben mindent elmesélnek magukról. 

Néhány hónappal ezelőtt bejelentkeztél egy alkohol elvonókúrára. Most hogy érzed magad?

Nagyon jól, köszönöm. A rehab mindig egy pozitív dolog (nekem). Csak a talpraállásomra kellett koncentrálnom. Nagyon nagy nyomást éreztem, és tudtam, hogy meg kell csinálnom a második évadot. (a The Tudors-ét). Szóval hallgattam arra, amit mondtak, és kivettem egy kis szabadságot. 

Volt valaha szakmabeli kapcsolatod?

Igen, de 10 év alatt egyszer sem. Mi van, ha szakítotok, és még mindig kell közös jeleneteket forgatnotok? Az nem bueno [spanyolul jót jelent]. Mikor az emberek szerelembe esnek, akkor szerelmesek lesznek. Kurvára semmi nincs, amit ez ellen tehetsz. De általánosságban rossz ötlet. 

Szóval mi az előnye és a hátránya, ha egy színésznővel randizol?

Nincsenek előnyei! Versengés alakul ki köztetek, mivel mindketten színészek vagytok. És ők őrültek *nevet*! Nagyon régóta nem randiztam színésznővel. Nem tudnám megmondani neked. Általában távol maradnak tőlem.

 Mi segít neked, hogy túltedd magad egy szakításon?

Az idő az egyetlen dolog, ami működik. Tehetsz dolgokat, amik segítenek kiverni a fejedből. Elé szaladhatsz a dolgoknak, és kereshetsz valaki mást. De veled lesz egy darabig, vegyél erőt magadon, és hagyd, hogy leülepedjen. 

Mit gondolsz az egyéjszakás kapcsolatokról?

Nem ítélem el. Nekem is volt. Volt, mikor akadt rá lehetőségem, és hát nem az, ami nekem kell. Azon múlik, hogy milyen szakaszát éled az életednek. 

Mi tudna meggyőzni róla, hogy letelepedj?

A megfelelő ember. Az az. A házasság gondolata gyönyörű. Mikor az emberek azon dolgoznak, az a legrendkívülibb dolog. De nagyon kemény egy nőnek vagy egy férfinak,  hogy elkötelezze magát. És az is nehéz, hogy együtt élj valakivel, mivel ők nem feltétlenül úgy gondolkoznak, mint te. 

Szeretnél gyerekeket?

Talán egyet. Szeretem a gyerekeket. Mit nem lehet szeretni bennük? Azért teszik, amit tesznek, mert meg akarják tenni. Mi azért tesszük, amit teszünk, mert úgy érezzük, hogy azt kell tennünk. 

Mit tanultál a kapcsolatokról?

Hogy két ember kell hozzá. Nem minden rólad szól. 

Mi lenne az, ami meglepné az embereket veled kapcsolatban?

Nem tudom megmondani neked, hogyan kell használni egy számítógépet. Nem vagyok túl jó úszó. Kicsit játszok fuvolán. És mindenkit eljátszok, akivel valaha is dolgoztam. 

Mikor vagy a legelégedettebb?

Mikor alszok. Néhány álmomra emlékszem, de nem tűrnek nyomdafestéket!

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto