Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 
Jonathan Rhys Meyers

 

New Woman, 2007 december
Átírta: Rhiannon
Fordította: Lexine

 

Bár nem jártas a házkörül, de az ír színész kétségkívül kiváló cipőket ajándékoz.

 

Mikor először kezdesz valakivel randizni, az egy csodálatos kaland. Az lehetsz, aki mindig is akartál lenni. Legalábbis egy ideig. De csak akkor válik igazi kapcsolattá, ha látod a partnered hiányosságait, mégis elvárások nélkül szeretitek egymást.

 

Hiányzik egy kapcsolat, de nincs igazán időm rá, hogy tegyek ellene. Mostanában csak a munkámmal vagyok elfoglalva, szóval néhány hónapja szingli vagyok.

 

Jobban teszi az ember, ha nem fekszik össze a női főszereplővel a próba első napján. Különösen, ha a szerepetekbe kívánkozik a szexuális vonzódás. Az együttalvás aláássa ezt. Talán ez az oka, hogy 9 éve nem randiztam színésznővel.

 

Már nem vonzanak az egyéjszakás kalandok úgy 26 éves korom óta. Mikor fiatal voltam szórakoztatóak voltak, de így 30 évesen úgy vélem, hogy értelmetlenek és unalmasak. Meg nem mondom, hogy hányban volt részem. Lehetett akár 2, akár 200 is.

 

A lusta nők hervasztóak. Az okos, ambiciózus, gondoskodó nőket kedvelem. De nincs kimondott esetem alkatot tekintve.

 

Szeretnék családot valamikor hamarosan. Szeretnék gyerekeket, de nem túl sokat. Nem szeretnék olyan lenni, mint a Waltonok.

 

Szerintem a nők olyan férfira vágynak, aki átjön és megjavítja a törött kerítésüket. Nem vagyok túl könnyen kezelhető, és önző barát vagyok, de jó vagyok ajándékvásárlásban. A legutóbbi barátnőmnek nagyon sok cipőt vettem, köztük Louboutin és Jimmy Choo cipőket.

 

Már szakítottak velem, és én is szakítottam emberekkel. Mindkettő nehéz. A legnehezebb része a szakításnak az elkerülhetetlen megbánás, mikor 18 hónappal később egy partin látod őket, és fantasztikusan festenek.

 

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto