Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

Szeretem, ha a nő teszi meg az első lépést

 

 

Cosmopolitan, 2007. december.

Fordította: Lexine és Nola

 

 

 

 

Szeszélyes, humoros és mindent tud róla, hogyan kell kezelni az összetört szívet. A Cosmo baráti beszélgetést folytatott Jonathan Rhys Meyes-el, hogy kiderítse, mire gerjed...

 

 

 

Jellemezd a nőideálodat?

 

 

Csak legyen ... Önmaga. Nincs kifejezett zsánerem.

 

Hová vinnéd első randira?

 

 

Lövésem sincs. Már olyan rég randiztam! Azt tudom, hova NEM vinném: moziba! Miért jut ilyesmi eszébe bárkinek is? fogadok, hogy azok a férfiak, akik a "Harcosok Klubbjára" visznek el egy lányt, nem érik meg a második randit.

 

Bejön neked, ha a nő kezdeményez, vagy jobb szereted magad megtenni az első lépést?

 

 

Szeretem, ha a nő teszi meg az első lépést. Nagyon hízelgő és a pokolba is, sokkal egyszerűbb.

 

Néhány éve azt mondtad, nem szeretsz színészkedni, és csak azért kezdtél bele, mert ez jelentette a kiutat számodra a szegénységből.

 

 

Azt is mondtam, hogy színészkedni könnyű, mert csak kiállsz és felolvasod a szöveged. És olvastam egy csomó dolgot, amit nem is mondtam. Mint például, hogy egy szakításon Terry Csokis Narancsával és a Született Feleségek egy részének megnézésével teszem túl magam.  Úgy értem, figyelj, nem így teszed magad túl egy kibaszott szakításon.

 

Hát Akkor hogyan?

 

 

*nevet* Inkább próbálkozz egy AK-47-essel és egy golyóval.

 

Ez egy kicsit extrém.

 

 

Hé, színész vagyok! Mi mindent túldrámázunk!

 

Benned is lappang a bizonytalanság?

 

 

Persze, nagyon nehéz olyan színészt találni, akiben nem. Ez egy olyan szakma, ahol kiteszed magad olyan emberek ítéletének, akik egyáltalán nem ismernek téged. Ez néha igazán nehéz.

 

Mi volt a legkínosabb dolog, amit a hírnévért csináltál?

 

 

Még kezdőként szerepeltem egy Knorr leves reklámban. Hidd el, a barátaim majdnem megfeszítettek érte.

 

Hogy szoktál kikapcsolódni?

 

 

Szeretek szemetet nézni a tv-ben, mint az „Extreme Makeover”. Egyszer megvettem a Szex és New York egy évadát DVD-n, de nem tudtam nagyon beleélni magam. Elkezdtem korán lefeküdni, és emlékszem, arra gondoltam, 'Igen...', csak besétálni a hálószobába és bámulni a tévét...

 

Mi a legnagyobb különcséged?

 

 

A büntetések a DVDk későn való visszavitele miatt. De az is egyfajta szeszélyem, hogy drága dolgokat vásároljak. Egyszer adtam a volt barátnőmnek, Reenának egy pompás Emanuel Ungaro blúzt, ami 5,000 fontba került. És vettem neki egy Fendi kabátot.

 

Ungaro és Fendi mint hóbort? Úgy tűnik te vagy az ideális pasi!

 

 

Nem, nagyon önző vagyok. Színész vagyok, emlékszel?

 

Hány híresség száma van meg a gyorshívódon?

 

 

Egy se. Na jó, talán egy. Nem vagyok benne a nagyvilági életstílusban. Ez nem arról szól, hogy van egy csomó híres barátod, és a Porschénkkal kocsikázunk egymás házához. Még csak saját autóm sincs.

 

Tényleg?

 

 

Igen, jó ha önmagad maradsz, és hagyod, hogy a munkád beszéljen helyetted. Nem akarok magamról olyan képeket, mikor kiesek a Chinewhite-ból, hogy elmondjam ki vagyok. Engem nem izgat, hogy a megfelelő partikon lássanak odaillő ruhában.

 

Van valami titok, amit elmondhatsz nekünk az új filmedről, az August Rushról?

 

 

Nem igazán... Bár, a férfi, aki a filmes bandában a dobost játssza, az a bátyám, a való életben. Más a vezetékneve, - őt Jamie O’Keefe-nek hívják - tehát ha én nem mondom el neked, sosem jössz rá.

 

 

 

Tudnivalók Jonathanról

 

 

 

Kora: 30

 

 

 

Szerelmi élete: Kedveli az eleganciát.  A három éves kapcsolata Reena Hammerrel nemrég ért véget. Korábban az előkelő Dublini modellel, Cha Cha Seigne-nel  járt jegyben.

 

Amit nem találsz meg az életrajzában: Jonathan idén januárban alkohol elvonó rehabilitáción esett át.

 

 

 

Amiért imádjuk őt: Azok a szemek! Azok az arccsontok! Pluszban szeretjük az olyan férfiakat, akik szembenéznek a hibáikkal: Jonathan nem iszik többé!

 

 

 

Ahol mostanában láthatjuk őt: Az August Rush című filmét November 23-ától vetítik a mozikban (Amerikában és az Egyesült Királyságban), valamint szerepel a The Tudors című 10 részes sorozatban, amelynek első részét a BBC2-n és a magyar HBO-n adják.

 

 

 

 

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto