Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 


ÉrdekességekNéhány számot ő maga énekelt a Velvet Goldmine-ból.

Van egy unokahúga, a bátjya lánya: Dylan.

Van egy Belle nevű lova.

1998-ban a Cosmopolitan magazin a világ 100 leghelyesebb pasija közül 34-nek választotta.

Megváltoztatta nevét, mikor színész lett. Felvette édesanyja leánykori nevét, a ’Meyers’-t.

A Rhys-t  ’Ríz’-nek kell ejteni.

Több mint 200 színész közül lett kiválasztva Elvis szerepére.

Van egy lakása Marokkóban.

Tehetséges zenész és énekes a tradicionális ír zenében.

Van egy új keletű sebhely a mellkasa közepén, ami látható a 2003 után készült képeken is. Ez egy fekély műtétből származik.

Tinédzser korában elkapták a rendőrök, hogy jogsi nélkül vezet.

Szeret Bob Marley-t, Ben Harpert és Elliot Smith-t hallgatni.

Szerepet kínáltak neki a Kárhozottak Királynőjében, de visszautasította.

Januárban alkohol elvonón volt, mostanra pedig teljesen leszokott. (Ez már egy régi érdekesség, azóta 4 további elvonón volt.) 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!