Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

SCARLETT ÉS JONATHAN CSÓKOLJÁK ÉS KIBESZÉLIK EWANT!

 

 

Contact music, 2005. December

Fordította: Nola

 

A MATCH POINT két sztárja SCARLETT JOHANSSON és JONATHAN RHYS MEYERS felfedezték az új WOODY ALAN film forgatása közben, hogy van egy igen furcsa közös bennük: mind ketten szenvedő alanyai voltak egy EWAN McGREGOR féle színpadi csóknak.

 

Az ír színész szájra puszit váltott a skóttal a VELVET GOLDMINE forgatásán, míg Johansson egy szenvedélyesen csókolózott vele a SZIGET-ben, és mindketten egyetértettek abban, hogy a McGregorral smárolni kemény munka.

Johansson feltárta: „Én nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz Ewannel csókolózni, de  meg kellett borotválkoznia a jelenet közepén. Előtte már reggel is borotválkozott, és délután is, és három perccel a jelenet előtt. Ennek a férfinak valami könyörtelen szakálla van.”

Rhys Meyers egyetértett: „Igazán szörnyű volt megcsókolni őt a Velvet Goldmineban, mivel egy elég súlyos borosta-kiütést kaptam Ewantől… és úgy cigizik mint a gyárkémény. Szóval elég förtelmes volt.”

Az ír férfi megjegyezte, hogy sokkal jobb szórakozás volt a csinos Johanssonnal smárolni, hozzátette: „Scarlettenek nagyon lágy, édes, telt ajka van, és ez sokkal jobb.” Ellenben a CSAVARD BE MINT BECKHAM-ben, a sztár nem volt mindig a leggyengédebb csókoló, ottani partnere szerint: „A jelenet közepén ránéztem és azt mondtam,’ Nem érzel vér-ízt?’ és megnéztem, és Jonathan elharapta az ajkamat. Rákövetkező nap bocsánatkérésképp küldött virágot, ami nagyon édes volt tőle…” 

 

 

 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu