Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

SCARLETT ÉS JONATHAN CSÓKOLJÁK ÉS KIBESZÉLIK EWANT!

 

 

Contact music, 2005. December

Fordította: Nola

 

A MATCH POINT két sztárja SCARLETT JOHANSSON és JONATHAN RHYS MEYERS felfedezték az új WOODY ALAN film forgatása közben, hogy van egy igen furcsa közös bennük: mind ketten szenvedő alanyai voltak egy EWAN McGREGOR féle színpadi csóknak.

 

Az ír színész szájra puszit váltott a skóttal a VELVET GOLDMINE forgatásán, míg Johansson egy szenvedélyesen csókolózott vele a SZIGET-ben, és mindketten egyetértettek abban, hogy a McGregorral smárolni kemény munka.

Johansson feltárta: „Én nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz Ewannel csókolózni, de  meg kellett borotválkoznia a jelenet közepén. Előtte már reggel is borotválkozott, és délután is, és három perccel a jelenet előtt. Ennek a férfinak valami könyörtelen szakálla van.”

Rhys Meyers egyetértett: „Igazán szörnyű volt megcsókolni őt a Velvet Goldmineban, mivel egy elég súlyos borosta-kiütést kaptam Ewantől… és úgy cigizik mint a gyárkémény. Szóval elég förtelmes volt.”

Az ír férfi megjegyezte, hogy sokkal jobb szórakozás volt a csinos Johanssonnal smárolni, hozzátette: „Scarlettenek nagyon lágy, édes, telt ajka van, és ez sokkal jobb.” Ellenben a CSAVARD BE MINT BECKHAM-ben, a sztár nem volt mindig a leggyengédebb csókoló, ottani partnere szerint: „A jelenet közepén ránéztem és azt mondtam,’ Nem érzel vér-ízt?’ és megnéztem, és Jonathan elharapta az ajkamat. Rákövetkező nap bocsánatkérésképp küldött virágot, ami nagyon édes volt tőle…” 

 

 

 


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl