Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

 

Letartóztatták a Csavard be mint Beckham sztárját!

 

The Mirror, 2005. Január 7.
Írta: Nathan Yates

Fordította: Nola

 

A Csavard be mint Beckham sztárját, Jonathan Rhys Meyerst tegnap letartóztatták, miután tinédzser barátnője állította, hogy összeverte őt. Ellenben, a 27 éves színész állította, hogy a 18 éves Reena Hammer ütötte meg őt.  Tegnap éjjel mindketten a londoni Holborn rendőrőrsön voltak. Hammert később óvadék nélkül elengedték, de Rhys Meyers előzetes letartóztatásban maradt.

A Scotland Yard hírforrása így nyilatkozott: „Ez a támadás – hárítás tipikus esete.” „Mindkét fél vádolja a másikat tényleges testi sértéssel.”

Rhys Meyers szintén szerepel az új  Nagy Sándor filmben, mint Cassander, karöltve a szintén ír Colin Farrell-lel. Hammerrel a szerda éjjeli premierre látogattak el Londonba. Tegnap észak londoni lakásában, Camdenben tartóztatták le.

Rhys Meyers, valódi nevén Jonathan O’Keefe, korábban gyanúba keveredet C típusú drog birtoklásáért, amiről azt mondták cannabis. A színésznek problémás gyermekkora volt Dublinban, néhány évet árvaházban töltött mielőtt 16 éves korában eltanácsolták az iskolából. Az első áttörése egy ír eposzban, a Michael Collinsban való szereplése volt, mint egy fiatal orgyilkos. Azóta szerepelt Calista Flockhart filmjében a Hazudozni Amerikában-ban, és Minnie Driver meztelenre vetkőztette a Nevelőnőben. A leány focistáról szóló ütős komédiában, a Csavard be mint Beckhamben a fociedző Joe-t játszotta. Mostanában kapta meg Elvis Presley szerepét egy amerikai mini sorozatban, a közte és a Király közt lévő rejtélyes hasonlóság miatt.
Hammer egy tehetős Londoni családból származik.


Előző este a Scotland Yard így nyilatkozott: „A letartóztatott hölgyet óvadék ellenében szabadon engedték, de vissza kell térnie a londoni rendőrőrsre, míg az ügy függőben van. A férfi előzetes letartóztatásban marad.”
 


 

 


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl