Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

Johansson szex-jelenete dühbe hozta Rhys Meyers barátnőjét

 

Wenn, Yahoo!
2005. december
Fordította: Nola


Jonathan Rhys Meyers tinédzser barátnőjén döbbent düh lett úrrá, mikor meglátta az ír színész és Scarlett Johansson szexi jelenetét a Match Pointban. A Nagy Sándor sztárja (28) elvitte Reena Hammert (18, tanuló) a Woody Allen film májusi premierjére, a Cannes-i Filmfesztiválra, és elfelejtette figyelmeztetni a lobbanékony ifjú hölgyet arra a bizonyos szemtelen jelenetekre, legfőképp arra, mikor az olajat Johansson testére keni.

Rhys Meyers így nyilatkozott: „Emlékszem, Cannes-ban néztük a filmet, Scarlett mellett ültem, a barátnőm a mögöttünk lévő sorban. Mikor az említett jelenet ment, elkezdte rugdosni a székem támláját, megfordultam és azt mondta ’Kibaszottul meg foglak ölni ezért!’ .

'Ez egy napi munkánkban volt, mint egy pislákoló villanykörte. Azt hiszem, nagyon szexi jelenet lett.'

Rhys Meyers és Hammer viharos kapcsolata feltűnést keltett januárban, mikor is mindkettőjüket letartóztatták miután egymást erőszakkal vádolták. Később mindkettejüket óvadék nélkül hazaengedték.


 

 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu