Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

Johansson szex-jelenete dühbe hozta Rhys Meyers barátnőjét

 

Wenn, Yahoo!
2005. december
Fordította: Nola


Jonathan Rhys Meyers tinédzser barátnőjén döbbent düh lett úrrá, mikor meglátta az ír színész és Scarlett Johansson szexi jelenetét a Match Pointban. A Nagy Sándor sztárja (28) elvitte Reena Hammert (18, tanuló) a Woody Allen film májusi premierjére, a Cannes-i Filmfesztiválra, és elfelejtette figyelmeztetni a lobbanékony ifjú hölgyet arra a bizonyos szemtelen jelenetekre, legfőképp arra, mikor az olajat Johansson testére keni.

Rhys Meyers így nyilatkozott: „Emlékszem, Cannes-ban néztük a filmet, Scarlett mellett ültem, a barátnőm a mögöttünk lévő sorban. Mikor az említett jelenet ment, elkezdte rugdosni a székem támláját, megfordultam és azt mondta ’Kibaszottul meg foglak ölni ezért!’ .

'Ez egy napi munkánkban volt, mint egy pislákoló villanykörte. Azt hiszem, nagyon szexi jelenet lett.'

Rhys Meyers és Hammer viharos kapcsolata feltűnést keltett januárban, mikor is mindkettőjüket letartóztatták miután egymást erőszakkal vádolták. Később mindkettejüket óvadék nélkül hazaengedték.


 

 


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl