Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

Egy arrogáns uralkodó

 

Tudorok – Ármány és intrika VIII. Henrik udvarában.

A sorozat több szálon futó cselekménye végig fenntartja a tévénézők érdeklődését, nem beszélve arról a rengeteg kicsinyes, öncélú intrikáról és ármánykodásról, mely a szereplők minden cselekedetét átszövi. A királyt irányító, pápai trónra vágyó, hatalom ittas Wolsey kardinális szerepében Sam Neill látható.

Az ifjú király 19 évesen kerül a trónra. Az állami ügyek kevésbé érdeklik, így azok a hatalom ittas Wolsey kardinálisra maradnak, miközben az angol uralkodó saját vágyainak beteljesítésén dolgozik. A VIII. Henrik belső köreibe tartózók számára- melybe Wolsey kardinális , az uralkodó második felesége Boleyn Anna, a katolikus mártír Mórusz Tamás, és Norfolk herceg is beletartozik- a legnehezebb feladat az önző király kegyeiben maradni.

A Tudorok nem csupán a történelem legizgalmasabb periódusának és legkarizmatikusabb uralkodóinak egyikét bemutató sorozat, de bonyolult lelki folyamatokat és személyiségfejlődést felvázoló érdekfeszítő dráma is. Az alkotók és a színészek a sorozat minden egyes részét megfűszerezték mély érzelmekkel, melyek íze az emberi tragédiákon, szerelmen, születésen és halálon, családi bonyodalmakon keresztül érezhető. A sorozat 2007-ben négy Emmy-díj jelölést kapott, s a legkiemelkedőbb jelmez, illetve főcímzene kategóriában el is nyerte a trófeákat.

A jelmezeknek köszönhetően igen színes képi világba csöppen a néző amit a zene hangulata tesz magával ragadóvá. Az első évad tíz évet mutat be a király életéből, mely során megismerhetjük a vallási és nemzetközi ellentétek által felbolydult Angliát és úri lakóit, akik, bár vérükben nemességet hordoznak, személyiségük nem minden vonása felel meg ennek.

Önző, kicsinyes célok, nagyratörő álmok mozgatják őket, ám mindezek ellenére sem válnak ellenségesé a szemünkben, hiszen a történelmileg is hiteles részek során minden érzelem hátterét, az arrogáns és öntelt VIII. Henrik és az őt manipuláló Wolsey érsek, tanítója a humanista Mórusz Tamás, felesége Aragóniai Katalin és minden egyes különleges személyiség motivációját részleteiben ismerjük meg.


 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!