Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

A nyolc legszívdöglesztőbb sorozatsztár

 

Íme azok a férfiak, akiket a Nők Lapja Cafe szerint a hölgyek legszívesebben néznek a képernyőkön a különböző sorozatokban, legyen az rendőr, orvos, vízvezeték szerelő vagy éppen király

Chace Crawford

A Gossip Girl című sorozat főszereplőjét választották idén a legszexisebb tévésztárnak Amerikában. A mindössze huszonhárom esztendős fiatalember népszerűsége máris vetekszik a rá megszólalásig hasonlító Zac Efronéval. Chace a sorozattal kiérdemelte, hogy a hollywoodi rendezők is felfigyeljenek rá, és idén máris három főszerepet játszhat, köztük a Footloosefeldolgozásáét. A szívtipró szüleinek semmi közük a filmezéshez: papája dermatológus, édesanyja pedig tanár. Chace mindössze három éve forgatta le első filmjét, és máris milliókat keres. Magánéletéről nem nagyon beszél, viszont naponta több száz szerelmes e-mailt kap a rajongóitól.

Robert Buckley

Huszonnyolc éves, 188 centi magas, szőke, kék szemű, és olyan felsőteste van, mint egy görög szobornak. Kell ennél több a sikerhez? Nem nagyon, legalábbis Robert Buckley számára éppen elég volt ahhoz, hogy bekerüljön a Rúzs és New York című sorozatba. A film producerei hamar rájöttek, hogy a srác színészi képességei hagynak némi kívánnivalót maguk után, így aztán a veretes monológok helyett főként a félmeztelen testét mutogatták. Robertnek egyelőre nem is sikerül kitörnie a skatulyából, az ügyeletes szépfiú szerepét játssza. Legutóbb Heather Locklear szívét hódította meg a vásznon, de komoly feladatot még nem mernek rábízni. A Rúzs és New York készítői eredetileg mindössze két epizódban szántak szerepet Robertnek, de a nézők visszakövetelték, így mindkét évadban gyönyörködhettek a kockás hasában.

James Denton

A Született feleségek Mike Delfinója eredetileg csak mellékszereplő lett volna a sorozatban, ám a nézők annyira megszerették a vízvezeték-szerelőt, hogy a producerek kénytelen voltak életben tartani. A negyvenöt éves, 183 cm magas színész a valóságban kétszer házasodott. Második felesége, Erin írónő, és két gyermekkel ajándékozta meg a férjét. James idén egy krimiben tűnik fel a vásznon, de az Oscar-díjra valószínűleg várhat még néhány évtizedet. Denton büszkélkedhet a legrosszabb színész díjával is, de a hölgyeket ez sem tartja vissza attól, hogy rajongjanak érte.

Matthew Fox

A Lost rejtélyekkel teli szigete tette sztárrá Matthew Foxot, a lelkiismeretes dokit. A negyvenkét éves színész ugrált örömében, mikor megkapta a szerepet, és az sem tántorította vissza, hogy a családjától távol, Hawaii szigetén veszik fel az epizódokat. Senki sem gondolta, hogy a misztikus kalandsorozat ekkora siker lesz, és idén már az ötödik évadot forgatják. Matthew tehetségét még Susan Sarandon is elismerte, és kamerák előtt jelentette ki, hogy kollégája lehet a következő évek legnagyobb csillaga. A színészt a sorozat készítői is annyira tisztelik, hogy ő az egyetlen, akinek beleszólása lehet a forgatókönyv alakulásába. A hírek szerint még egy évadon át izgulhatunk amiatt, hogy a repülőgép-szerencsétlenség túlélői hogyan vészelik át az egyre elképesztőbb kalandokat.

Jonathan Rhys Meyers

A harminckét éves ír sztárt egyetlen hajszál választotta el A Gyűrűk Ura trilógia tündeszerepétől, amit végül Orlando Bloom kapott meg. A nálunk is nagy sikerrel futóTudorok sorozat főszereplője ifjú éveiben modellkedéssel kereste a kenyerét, de 177 centiméteres magassága miatt inkább csak a divatlapokban csodálhatták a hölgyek, a kifutókra ritkán engedték fel. Különleges arca először 1994-ben tűnt fel a mozivásznon, azóta azonban töretlen a sikere. Egymást követik a remek filmjei, és most VIII. Henrikként is óriási sikere van. Két éve Golden Globe-díjat kapott az Elvis című filmért, melynek főszerepében csodálatosat alakított. Jonathan nem tagadja, hogy imádja a szép nőket, de taszítja az éjszakai élet. Ha teheti, otthon bámulja a tévét, vagy kalandregényeket olvas.

Adam Rodriguez

Adam Rodriguez származását tekintve Puerto Ricó-i, és kubai felmenőkkel büszkélkedhet, bár ő maga már New Yorkban született. A CSI: Miami harminchárom esztendős nyomozója korábban brókerként dolgozott, de a sorozattal akkora népszerűségre tett szert, hogy idén már három mozifilmben is szerepet kapott. Visszahúzódva él, magánéletéről semmit sem árul el, néha feltűnik egy-egy kosárlabdameccsen, de mindig egyedül. Szinte hihetetlen, hogy már hét éve forgatják a sorozatot, melyben a helyszínelők különleges bűnügyek után nyomoznak.

Wentworth Miller

Az angol színész A szökés című sorozattal ért el hatalmas népszerűséget, ám éppen ennek „köszönheti” azt is, hogy a nagy filmstúdiók nem akarják foglalkoztatni. Wentworth magánéletét lila köd lengi körbe. A színészt rendszeresen látják különböző hölgyekkel, de ő mindig tagadja, hogy lenne barátnője. Többen állítják, hogy azért titkolózik, mert igazából a fiúkat szereti, de az igazságot egyelőre nem tudhatjuk meg. A kölyökképű sztár már betöltötte a harminchetet, angol irodalomból diplomázott, és 1998 óta forgat. A Szökés előtt olyan sorozatokban láthattuk, mint a Buffy, a Vészhelyzet, de egy epizód erejéig feltűnt aSzellemekkel suttogóban is.

Jesse Spencer

Dr. House ifjú kollégája is felkúszott a legvonzóbbak közé. Jesse Spencer szíve – egyelőre – sajnos foglalt, a gyönyörű Louise Griffithszel osztja meg az ágyát, de rajongói reménykedhetnek, hogy hátha egyszer újra megközelíthetővé válik. A színész kerüli a felhajtásokat, nem vesz részt nagy bulikban, inkább motorozgat, vagy egész napokat tölt a tengeren. Ausztráliában született, Kylie Minogue partnere volt a Neighbours című sorozatban, és kiválóan játszik zongorán, illetve gitáron. A Dr. House állandó szereplője, eddig 111 epizódban tűnt fel.


2009.06.28.
Nők Lapja Café


 

 


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl