Jonathan Rhys Meyers fansite

  

 

 

 

Amerika legújabb sikerkönyvét mozivászonra kasztingolják!
A szürke ötven árnyalata*
 
 
A szakértők szerint Emma Stone tökéletesen alakítaná a főhősnőt! Erotikus,mulatságos, és mélyen megindító, a fülledt romantika trilógiája végleg elfeledteti velünk az Alkonyat Belláját és Edwardját, hogy helyüket átvegye egy új románc.
 
A szürke ötven árnyalata, E. L. James trilógiájának első része, régóta zümmögnek a filmesítési jogokról, és mostmár a mozivászonra való átültetésről tárgyalnak! A Life&Style magazi új számából megtudhatjuk melyik Hollywoodi sztár pár játszaná a történet főszereplőit, Anat és Christiant és az ő arcpirító románcukat!
 
Kelli Lerner szerint, a Kelli Lerner Castingtól, a 23 éves Emma Sonne tökéletesen alakítaná a viszahúzódó főiskolai hallgatót, Anastasia Steele-t. "Tehetséges, érdekes és mókás a játéka" - nyilatkozta Lerner a Life&Style-nak.
 
És a szexi férfi sztárja? A szakértők azt mondják, hogy a Tudorok sztárja, a 34 éves Jonathan Rhys Meyers alakíthatná a milliárdos, domináns Christian Greyt. "Hihetetlen intenzitással játszik, ezért illene hozzá a szerep" nyilatkozta Lerner a Life&Style-nak.
 
 
 
 
Fordította: Nola
 
*Szerkesztői megjegyzés: az eredeti címe "Fifty Shades of Grey" angolul remek szójáték a szürke-szóra, valamint a férfi főszereplő nevére (Christian Grey). Így többféle képpen is értelmezhető. 

 

 

 


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl